MacKenzie Scott, fosta soţie a lui Jeff Bezos, s-a recăsătorit

Autor: Anamaria Cadis Postat la 08 martie 2021 62 afişări

Noul soţ al lui MacKenzie Scott, osta soţie a lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, este Dan Jewett, profesor de ştiinţe la şcoala privată din Seattle Lakeside. În vârstă de 50 de ani, acesta le-a fost profesor copiilor soţilor Bezos.

MacKenzie Scott, fosta soţie a lui Jeff Bezos, s-a recăsătorit

Scott şi Jewett au menţionat prima dată căsătoria sâmbătă, într-o postare pe Giving Pledge - un site în care miliardarii îşi asumă responsabilitatea de a-şi dona averile unor acţiuni caritabile.

Deocamdată nu se ştie când s-au căsătorit cei doi şi de cât timp sunt împreună.

Într-o postare pe site-ul Giving Pledge, Jewett a spus că se alătură „angajamentului soţiei sale de a dona averea pentru a servi altora”

MacKenzie Scott a devenit una dintre cele mai bogate femei din lume, cu o avere estimată la 53 de miliarde de dolari, după ce a divorţat de fondatorul Amazon, Jeff Bezos, în 2019.

Bezos, în prezent cel mai bogat om din lume, a reacţionat la ştirea privind căsătoria fostei sale soţii, printr-un mesaj transmis presei americane. El a spus că „Dan este un tip grozav şi sunt fericit şi entuziasmat pentru amândoi”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mackezie scott,
căsătorie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.