Lovitură de teatru! Masca, obligatorie în continuare în parcuri şi în Centrul Vechi

Postat la 15 mai 2021 242 afişări

Lovitură de teatru! Masca, obligatorie în continuare în parcuri şi în Centrul Vechi

Rata de infectare în Bucureşti continuă să scadă. A ajuns sâmbătă la valoarea de 1,11, informează Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.

Potrivit datelor transmise de Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, rata de infectare din Capitală continuă să scadă şi se menţine, pentru a cincea zi la rând, sub 1,5 la mie.

Rata de infectare din Capitală a ajuns la 1,11 la mia de locuitori

Capitala a trecut oficial de vineri, 14 mai, în scenariul verde, iar sălile de spectacol şi restaurantele s-au deschis în interior la o capacitate de 50%.

De asemenea, sunt permise spectacole de tip drive-in, cu 3 persoane în maşină, precum şi spectacolele în aer liber, cu maxim 300 de spectatori.

După ce rata de infectare scade sub 1 la mie, şcolile se vor fi deschise, în totalitate, în Bucureşti.

Măştile, obligatorii în parc şi în Centrul Vechi, în weekend?

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă se întruneşte sâmbătă la prânz pentru a stabili care sunt cele mai aglomerate zone din Capitală şi dacă se impune purtarea măştilor sanitare.

„Analizăm şi noi, conform Hotărârii de Guvern, care ar fi zonele aglomerate (…) peste cele care sunt deja prevăzute în Ordinul comun al Ministerelor de Interne şi de Sănătate, şi să ajustăm măsurile pe care le aveam în ultima hotărâre a CMBSU faţă de noile măsuri de relaxare care au fost hotărâte azi noapte”, a declarat prefectul Capitalei, Alin Stoica, la Digi 24.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
centrul vechi,
lovitura

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.