Localul din România care îţi oferă cafea şi corn gratis

Postat la 10 noiembrie 2017 173 afişări

Un local din Suceava oferă o cafea şi un corn gratis a doua zi, dacă persoanele care au consumat băuturi alcoolice seara lasă cheile maşinii la bar şi nu conduc băute.

Localul din România care îţi oferă cafea şi corn gratis

Iniţiativa a venit după ce, în ultima perioadă, 11 persoane au murit în judeţ în două accidente rutiere provocate de şoferi băuţi.

Proprietarii unei cafenele din Suceava vor să îi răsplătescă pe şoferii care schimbă mentalităţi şi sunt dispuşi să nu se urce la volan după ce au consumat alcool.

“Dacă îţi petreci seara în cafenea, la un pahar de vorbă, te invităm să îţi laşi cheia la bar. Avem noi grijă de maşina ta peste noapte. Dacă vrei, îţi chemăm şi un taxi. Iar dimineaţă, când vii după ea, te aşteptăm cu cafea şi mic dejun din partea noastră. Cel mai important este gestul tău, care poate schimba comportamente şi poate salva vieţi. Micul dejun gratuit e felul nostru de a-ţi mulţumi. Ai grijă de tine, de cei dragi ţie şi de partenerii de trafic!”, anunţă proprietarii localului pe o reţea de socializare.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.