Liviu Dragnea: Tot ce am promis va fi pus în practică de un guvern PSD

Autor: Liviu Dadacus Postat la 11 decembrie 2016 183 afişări

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara după închiderea urnelor şi prezentarea rezultatelor exit poll că tot ce a promis în campania electorală va fi pus în practică de un guvern PSD.  

''Vreau să-i asigur pe toţi românii că tot ce am prezentat în programul nostru economic în această campanie va fi pus în practică de un guvern PSD'', a spus el.

Mesajul său către factorii politici interni a fost că România este o insulă de stabilitate în regiune şi îşi doreşte ca acest lucru să nu se schimbe.

''Eu vreau ca în România să se menţină această democraţie stabilă, fără conflicte inutile'', a subliniat el, adăugând că toate instituţiile statului şi forţele politice trebuie să înţeleagă şi să respecte rezultatul votului.

Dragnea a menţionat că România are nevoie de o guvernare stabilă, competentă şi responsabilă.

''Le cer tuturor să se pună astăzi capăt dezbinării'', a fost apelul social-democratului.

''În zilele următoare eu voi ţine cont în acţiunile mele de trei lucruri: de votul de azi al Românilor, de Constituţia României şi de programul de guvernare e care l-am prezentat în toată această perioadă'', a precizat social-democratul.

''Le cer tuturor să se pună astăzi capăt dezbinării pentru că românii au votat azi împotriva instigării la ură, împotriva instigării la dezbinare, au votat pentru ca toţi să ne unim, pentru ca România să fie o ţară puternică şi respectată'', a fost apelul social-democratului.

Întrebat despre faptul că a vorbit doar de un guvern PSD, Dragnea a amintit că angajamentul de campanie a fostul unul pentru o guvernare cu ALDE şi a susţinut că s-a exprimat în felul acesta pentru vrea şi speră ca premierul să fie de la PSD.

România îşi va respecta toate angajamentele internaţionale şi toate parteneriatele, a transmis liderul PSD, Liviu Dragnea, duminică seara.

''Vreau să trasmit câteva mesaje. Pentru partenerii noştri externi: România îşi va respecta toate angajamenatele internaţionale, strategice şi economice, şi toate parteneriate, cu precizarea că vrem cu tărie să adăugăm o componentă economică la acestea'', a declarat el.

''Dacă exit-poll-urile se vor confirma, votul de azi arată o opţiune clară a românilor şi cred că pentru nimeni nu mai există nicio îndoială cu privire la câştigătorul acestor alegeri'', a fost prima sa reacţie. 

Liviu Dragnea a declarat  că este important pentru formaţiunea sa să facă numărătoarea paralelă

Liviu Dragnea a declarat, duminică, înainte de anunţarea exit-poll-urilor, că este important pentru formaţiunea sa să facă numărătoarea paralelă pentru a avea certitudine asupra rezultatului scrutinului de la parlamentare.

„Aşteptăm exit-poll-urile, mai este puţin până la ora 21.00. O să înceapă numărătoarea după ce se închide votarea şi sper ca toţi colegii mei să facă aşa cum am stabilit, să stea în secţiile de vot, să numere cu atenţie, să ia toate procesele verbale să le centralizeze pentru că pentru noi este important să folosim aplicaţia informatică pe care ne-a furnizat-o BEC şi să facem o numărătoare paralelă pentru a fi siguri, siguri”, a spus Liviu Dragnea, la sosirea la sediul PSD din Băneasa.

Întrebat unde a petrecut ziua de duminică, preşedintele PSD a răspus că la Turnu Măgurele, acolo unde a votat, iar când a venit în Bucureşti a stat la sediul de campanie din Kiseleff. Întrebat dacă ALDE intră în Parlament, Liviu Dragnea a spus: "Nu ştiu".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
ALEGERI,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.