Liviu Dan Drăgan, fondatorul TotalSoft, vorbeşte la MEET THE CEO despre secretul expansiunii internaţionale

Postat la 25 iunie 2014 333 afişări

Liviu Dan Drăgan, fondatorul TotalSoft, vorbeşte la MEET THE CEO despre secretul expansiunii internaţionale

TotalSoft vrea ca în următorii doi ani să ajungă în situaţia de a genera o jumătate din afacerile totale din proiecte derulate pe plan internaţional, în condiţiile în care în ultima perioadă compania a câştigat contracte în Austria, Spania, Arabia Saudită sau Brazilia. TotalSoft a încheia anul trecut cu o cifră de afaceri de peste 27 de milioane euro, din care mai mult de o treime sunt încasări generate de proiecte derulate în străinătate.

"Odată cu expansiunea noastră internaţională, am implementat Charisma şi în Brazilia, Spania, Portugalia şi Luxemburg. Vrem ca în 2016, 50% din cifra noastră de afaceri să provină din proiecte internaţionale“, a declarat Liviu Drăgan, director general al TotalSoft. Charisma este soluţia software de administrare a resurselor întreprinderii (ERP - Enterprise Resource Planning) dezvoltată exclusiv de TotalSoft, care include mai multe module precum contabilitate, vânzări sau cash-flow.

Liviu Drăgan îşi va prezenta proiectele şi evoluţia în carieră în cadrul evenimentului "Meet the CEO", organizat luni, 30 iunie, de către revista Business Magazin. "Meet the CEO" este un eveniment în cadru restrâns, care facilitează dialogul cu cei mai importanţi manageri din România. Pentru a afla mai multe detalii despre "Meet the CEO", accesaţi secţiunea Evenimente de pe site-ul www.bmag.ro sau sunaţi la numărul de telefon 0318.256.293.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/liviu-dan-dragan-fondatorul-totalsoft-vorbeste-la-meet-the-ceo-despre-secretul-expansiunii-internationale-12833344
12833344
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.