Liderul nord-coreean Kim Jong Un va vizita o fabrică de avioane de luptă din Rusia

Autor: Petru Mazilu Postat la 15 septembrie 2023 29 afişări

Liderul nord-coreean Kim Jong Un, aflat într-o călătorie în Rusia, va vizita o fabrică de avioane de luptă din oraşul Komsomolsk pe Amur, potrivit Sky News.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un va vizita o fabrică de avioane de luptă din Rusia

Kim Jong Un a ajuns vineri dimineaţă în oraşul aflat în estul Rusiei. Trenul său blindat a sosit în gara oraşului Komsomolsk pe Amur, unde liderul nord-coreean a fost întâmpinat de oficialii locali.

După o scurtă ceremonie, el a plecat cu o maşină. Conform programului zilei, Kim Jong Un va vizita o fabrică de avioane de luptă.

Vizita de la Komsomolsk pe Amur este una dintre multele pe care Kim Jong Un le-a avut în ultimele zile în Rusia. Momentul culminant al călătoriei în Rusia a fost întâlnirea de miercuri cu preşedintele Vladimir Putin.

Experţii cred că cei doi lideri au vorbit despre un posibil acord militar prin care Rusia să obţină arme pentru războiul din Ucraina.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kim jong un,
fabrică,
vizită

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.