Liberalul care a agresat o femeie pe stradă s-a reîntors în partid şi a fost ales în conducerea PNL Bistriţa-Năsăud

Postat la 05 mai 2017 91 afişări

Jenor Beudean, politicianul liberal care a agresat o femeie în iunie anul trecut, s-a reîntors în partid şi a fost ales în conducerea organizaţiei judeţene a PNL, susţinând că ar fi primit neînceperea urmăririi penale după ce ar fi agresat o femeie care ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului.

Liberalul care a agresat o femeie pe stradă s-a reîntors în partid şi a fost ales în conducerea PNL Bistriţa-Năsăud

Jenor Beudean, consilier PNL şi candidat la primăria unei comune din Bistriţa-Năsăud, a demisionat din organizaţia judeţeană PNL Bistriţa-Năsăud, anul trecut în luna iunie, după ce a fost la un pas de excludere din partid întrucât a agresat o femeie, iar soţul acesteia a postat imaginile online.

Într-o conferinţă de presă susţinută vineri la Bistriţa de noua conducere a organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal, Jenor Beudean a fost prezentat drept noul secretar general adjunct al organizaţiei judeţene a PNL.

“M-am rescris în partid, în decembrie, în organizaţia locală Şieu-Odorhei şi sunt membru al partidului. Plângerea de la poliţie s-a finalizat cu propunere de renunţare la începerea urmăririi penale. Doamna nu a renunţat la plângere, însă în zonă a existat o cameră care a prins incidentul. Nu ne-am împăcat, eu am spus din capul locul că sunt nevinovat. A fost un linşaz mediatic din partea doamnei, am fost urmărit în acea zi de către un profesionist” a declarat într-o conferinţă de presă, susţinută vineri la Bistriţa, Jenor Beudean.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
agresare,
alegere,
bistrita,
conducere,
femeie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.