Liber către Europa: Wizz Air anunţă redeschiderea treptată a 27 de rute din România către 9 ţări europene

Autor: Cosmin Pirv Postat la 21 mai 2021 88 afişări

Liber către Europa: Wizz Air anunţă redeschiderea treptată a 27 de rute din România către 9 ţări europene

Compania Wizz Air a anunţat vineri că va redeschide gradual 27 de rute operate de pe unele aeroporturi din România către destinaţii din 9 ţări. 

Astfel, zborurile vor fi reluate până în data de 6 iunie. Ţările spre care se vor relua zborurile sunt Germania, Italia, Spania, Elveţia, Marea Britanie, Portugalia, Olanda, Franţa şi Malta.

„Anticipând cererea de zboruri, Wizz Air reia câteva rute din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Târgu Mureş, Iaşi, Sibiu, Bacău, Craiova şi Suceava către destinaţii populare precum Roma, Torino, Pisa, Cagliari, Bologna, Veneţia Treviso, Catania şi Milano sau Memmingen şi Frankfurt-Hahn. Din nou, Wizz Air îşi demonstrează rezilienţa prin acest anunţ şi reconectează România cu Liverpool, Edinburgh şi Birmingham, dar şi cu Palma de Mallorca, Eindhoven, Lisabona, Lyon, Geneva şi Malta”, se arată într-un comunicat al companiei.

„Suntem entuziasmaţi să anunţăm redeschiderea a 27 de rute din România, oferind destinaţii diversificate pentru toate ocaziile, în scop de afaceri sau de vacanţă. Cu numeroase rute redeschise peste tot în Europa, Wizz Air îşi dovedeşte rezilienţa şi angajamentul de a oferi alternative convenabile şi sigure pentru zboruri”, a declarat Andras Rado, Corporate Communications Manager al Wizz Air.

Wizz Air dă asigurări că pasagerii şi echipajul zboară în condiţii de siguranţă. Sistemul de ventilare cu care sunt echipate aeronavele este conceput pentru a înlocui complet aerul de 20 de ori pe oră, astfel încât aerul purificat să circule în permanenţă, au transmis reprezentanţii companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
wizz air,
rute,
românia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.