Legea privind taxarea contractelor part-time a fost promulgată. Drulă: Iohannis pedepseşte munca

Autor: Laura Buciu Postat la 21 decembrie 2022 204 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind taxarea contractelor part-time, iar liderul USR, Cătălin Drulă spune că preşedintele „a mai pus o semnătură pe falimentul ţării” şi că „pedepseşte munca”.

Legea privind taxarea contractelor part-time a fost promulgată. Drulă: Iohannis pedepseşte munca

„Klaus Iohannis a promulgat legea PSD-PNL care prevede că dacă munceşti două ore, trebuie să plăteşti pentru opt. Asta face un preşedinte cu presupus pedigree liberal, în plină criză, cu inflaţie-record de aproape 17% şi cu 35% din populaţie în risc de sărăcie”, acuză Cătălin Drulă, preşedintele USR.

El spune că această lege nu face decât să arate cât de mult contează pentru preşedinte vocea românilor, care i-au spus în repetate rânduri că proiectul nu e nici cinstit, nici eficient.

„Pedepseşte munca şi sacrifică veniturile oamenilor în numele finanţării incompetenţei administraţiei actuale. Şi arată, mai ales, cât de greţos este cinismul Coaliţiei PSD-PNL, care promitea solemn că nu vor exista taxe noi sau taxe mărite. A mai muncit o zi Klaus Iohannis. A mai pus o semnătură pe falimentul ţării”, mai spune Drulă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
taxare,
promulgare,
part time

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.