Lectia primei ninsori din Capitala: masinile puternice si soferii prosti, o combinatie mortala

Postat la 20 decembrie 2010 5 afişări

Peste 200 de tamponari au avut loc pe strazile Capitalei, in primele zile de ninsoare. Alte cateva zeci de accidente grave au avut loc, la sfarsitul acestei saptamani, in urma acestora patru persoane pierzandu-si viata si alte 25 fiind ranite.

Potrivit purtatoarei de cuvant a Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei, Ioana Stancu, de joi pana vineri, in Bucuresti s-au produs 86 de tamponari si 13 accidente, soldate cu 3 raniti grav si un ranit usor. Vineri, in Capitala au avut loc 96 de tamponari si 8 accidente, in care 4 oameni au murit si alti 12 au suferit diverse leziuni. Sambata, alte 63 de tamponari au fost semnalate politistilor, in timp ce numarul persoanelor ranite in cele patru accidente intamplate in aceasta zi a fost de cinci. Pana duminica dupa-amiaza, la ora 16.00, agentii de circulatie au inregistrat 19 tamponari si 4 accidente usoare, cu patru raniti.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lectia-primei-ninsori-din-capitala-masinile-puternice-si-soferii-prosti-o-combinatie-mortala-7833195
7833195
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.