Cum a ajuns vestita cântăreaţă Lady Gaga să intre în FALIMENT şi chiar să aibă datorii de peste 3 milioane de dolari

Autor: Andra Stroe Postat la 11 ianuarie 2020 12925 afişări

Cum a ajuns vestita cântăreaţă Lady Gaga să intre în FALIMENT şi chiar să aibă datorii de peste 3 milioane de dolari

Lady Gaga, câştigătoare timp de 9 ani a premiilor Grammy, a dat faliment şi a avut o datorie de 3 milioane de dolari după turneul The Monster Ball, scrie CNBC.

În 2019 Lady Gaga a câştigat trei Grammy, două pentru „Shallow” şi una pentru „Joanne”, ambele piese din drama muzicală „A Star Is Born”. Cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 32 de ani, al cărui nume real este Stefani Germanotta, a câştigat, de asemenea, un Oscar pentru cea mai bună melodie originală şi a fost nominalizat pentru titlul de cea mai bună actriţă la premiile Oscar 2019. Prima ei nominalizare la Oscar a venit în 2016 pentru cea mai bună melodie originală în „The Hunting Ground”.

Artista s-a făcut remarcată în industria muzicală cu albumul ei de debut „The Fame” din 2008. De atunci, cântăreaţa newyorkeză a câştigat nouă Grammy, a mers în cinci turnee şi a cântat inclusiv la Super Bowl. În plus, după ce a vândut peste 11 milioane de albume, a reuşit să construiască o avere considerabilă.

Cu toate acestea, lucrurile nu au mers întotdeauna „ca pe roate”. „Am dat faliment după prima extensie a turneului The Monster Ball", a spus ea pentru Financial Times, referindu-se la cel de-al doilea turneu al său la nivel mondial, care a avut loc între 2009 şi 2011. „Şi a fost amuzant pentru că nu ştiam. Îmi amintesc că i-am chemat pe toţi şi i-am întrebat: „ De ce toată lumea spune că nu am bani? Este ridicol, am cinci single-uri pe locul 1. Iar ei mi-au răspuns: <Ei bine, ai datorii de 3 milioane de dolari>”.

Totuşi, în 2018, Lady Gaga se redresase şi câştiga deja 50 de milioane de dolari începând cu luna iulie, relatează Forbes. „Nu sunt obsedată de lucruri materiale şi nu-mi pasă de bani şi de atenţia publicului, ci doar de dragostea fanilor mei. Banii nu înseamnă nimic pentru mine”, a declarat artista. „Singurele lucruri importante pe care le-am achiziţionat sunt valva inimii tatălui meu şi un Rolls-Royce pentru părinţii mei, la aniversarea lor", a adăugat ea.  

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lady gaga,
turneu,
datorii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.