La Lorraine România a investit 12,5 mil.euro pentru extinderea producţiei de pâine şi patiserie la fabrica de la Câmpia Turzii

Autor: Roxana Rosu Postat la 29 noiembrie 2019 136 afişări

La Lorraine România, producător de panificaţie deţinut de grupul belgian cu acelaşi nume şi distribuitorul Macro­mex, a investit 12,5 milioane euro în fabrica de panificaţie şi patiserie pre-coaptă congelată de la Câmpia Turzii pentru instalarea unei noi linii de producţie, destinată atât pieţei interne, cât şi exporturilor, în ţări precum Serbia, Bulgaria, Ungaria şi Grecia.

 La Lorraine România a investit 12,5 mil.euro pentru extinderea producţiei de pâine şi patiserie la fabrica de la Câmpia Turzii

La Lorraine România, producător de panificaţie deţinut de grupul belgian cu acelaşi nume şi distribuitorul Macro­mex, a investit 12,5 milioane euro în fabrica de panificaţie şi patiserie pre-coaptă congelată de la Câmpia Turzii pentru instalarea unei noi linii de producţie, destinată atât pieţei interne, cât şi exporturilor, în ţări precum Serbia, Bulgaria, Ungaria şi Grecia.

Aceasta este a cincea linie de producţie din fabrică şi va fi dedicată pâinii de tip rustic, din ingrediente precum maiaua şi seminţele, având o capacitate de producţie de 160.000 de produse pe zi.

În urma extinderii producţiei, la fabrică vor fi angajate până la sfârşitul acestui an încă 20 de persoane, urmând ca până la finalul anului viitor să mai fie angajaţi încă 40 de operatori.

„Această investiţie ne consolidează poziţia de principal producător de panificaţie şi patiserie pre-coaptă din România. Ţara noastră a fost aleasă pentru poziţionarea geografică şi pentru că poate acoperi o piaţă largă în această regiune. Noi încercăm în mod constant să aflăm care sunt tendinţele şi nevoile pieţei, iar această nouă linie răspunde dorinţelor consumatorilor care vor produse proaspete, bogate nutriţional făcute cu maia şi seminţe care să aibă savoarea pâinii artizanale. Ne bucurăm că producem în România pâine şi produse de panificaţie pre-coapte făcute după cele mai înalte standarde.”, a spus Răzvan Boşomoiu, General Manager La Lorraine România.

Anul trecut, fabrica de la Câmpia Turzii a ajuns la 36.000 de tone de produse de panificaţie pre-coaptă congelată şi produse de patiserie congelată, din care 30.000 de tone au ajuns pe piaţa internă.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
productie,
fabrica,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.