La doar şase luni de la Olimpiade, Soci a devenit un oraş fantomă - FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 23 august 2014 4493 afişări

Au trecut doar şase luni de la Jocurile Olimpice de la Sochi, însă Rosa Khutor, una din locaţiile centrale, arată ca un oraş fantomă, scriu cei de la Business Insider. Dovada vine de la fotograful rus Alexander Belenkiy, care a postat mai multe fotografii cu spaţiile abandonate.

 

Rosa Khutor se află aproape de oraşul Krasnaia Poliana, fiind locul de desfăşurare a evenimentelor de ski şi snowboarding. Fotograful numeşte locul "lipsit de viaţă" şi notează că barurile şi restaurantele operează la doar 5% din capacitatea maximă.

 

La doar şase luni de la Olimpiade, Sochi a devenit un oraş fantomă - FOTO

 

Olimpiada de la Soci a costat 51 de miliarde de dolari, iar o mare parte din aceşti bani a mers către construirea satelor olimpice şi a pârtiei de ski. Guvernul rus a mai cheltuit aproape 9 miliarde de dolari pentru un drum care leagă Krasnaia Poliana de localitatea Adler.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/la-doar-sase-luni-de-la-olimpiade-soci-a-devenit-un-oras-fantoma-foto-13135310
13135310
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.