La 100 de ani de la naufragiu, obiecte recuperate de pe Titanic sunt scoase la licitaţie - GALERIE FOTO

Autor: Dorin Oancea Postat la 09 ianuarie 2012 145 afişări

La 100 de ani de la scufundarea Titanicului, în jur de 5000 de obiecte şi părţi ale navei vor fi vândute la licitaţie. Organizatoarea licitaţiei este compania Guernsey's Auctioneers & Brokers din New York, iar data este fixată în aprilie, la 100 de ani plus o zi de la naufragiu.

Arlan Ettinger, preşedintele casei de licitaţii crede că aceasta este cea mai importantă licitaţie pe care compania sa a organizat-o vreodată: "Cine de pe această planetă nu ştie povestea Titanicului şi nu este fascinat de aceasta?".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
naufragiu,
Titanic,
licitaţie
/actualitate/la-100-de-ani-de-la-naufragiu-obiecte-recuperate-de-pe-titanic-sunt-scoase-la-licitatie-galerie-foto-9135953
9135953
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.