Johnnie Walker cu baston şi joben la petrecerile amatorilor de whisky

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 14 noiembrie 2012 97 afişări

Johnnie Walker, cel mai faimos whisky din lume, a gândit, special pentru amatorii de whisky şi prietenii lor apropiaţi, o experienţă inedită. Seria de evenimente “Johnnie Walker At Your Home” se adresează celor care doresc o evadare în fascinanta lume a aromelor şi a gusturilor regăsite în paharul de whisky.

Cei care doresc să-l invite pe Johnnie Walker la petrecerile lor, trebuie să se înscrie pe pagina de Facebook Johnnie Walker România, iar unul din cei 5 mentori va ajunge la petrecre pentru a-i iniţia pe cei interesaţi în arta degustării celor mai preţioase blenduri Johnnie Walker.

Pentru o oră, mentorul va oferi îndrumări în sesiunile de mentoring, prezentând istoria şi filosofia brandului Johnnie Walker. Particularitatea unei asemenea degustări este că se desfăşoară într-o atmosferă familiară şi relaxată. "Suntem încântaţi că putem oferi consumatorilor nostri fideli experienţa unui mentoring Johnnie Walker, chiar la ei acasă, pentru că mărcile noastre trebuie înţelese, gustate şi trăite", declară Andreea Neagu, brand manager Johnnie Walker, PPD România.

"Johnnie Walker At Your Home" a fost "testat" printr-un program pilot, organizat la începutul acestui an în România. Peste 230 de participanţi au experimentat şi savurat aromele fine Johnnie Walker. Astăzi, aceştia sunt în măsură să se declare fini cunoscători în materie de whisky şi, în special, ai brandurilor Johnnie Walker, scotch wisky-ul numărul 1 în lume.

Înscrierile pentru sesiunile de mentoring se pot face până pe 31 decembrie, pe pagina de Facebook Johnnie Walker România. Johnnie Walker este scotch whisky-ul numărul 1 în lume şi este distribuit în România de PPD România din 2005, când distribuitorul a încheiat un parteneriat pe termen lung cu Diageo, producătorul Johnnie Walker şi lider mondial în distribuţie pe segmentul de băuturi premium.

Parte a companiei Photos Photiades Distributors, lider pe piaţa distribuitorilor de băuturi din Cipru, PPD România este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse de alcool de pe piaţa locală. Compania deţine un portofoliu de branduri renumite în întreaga lume, precum Johnnie Walker, J&B Rare, Smirnoff, Baileys, Camus Cognac, şampania Lanson, iar de curând propriul brand de vodcă, Tazovsky Vodka.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Johnnie Walker,
whisky,
petreceri
/actualitate/johnnie-walker-cu-baston-si-joben-la-petrecerile-amatorilor-de-whisky-10320361
10320361
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.