Jocul încă nelansat pentru care pasionaţii vor plăti chiar şi 200 de dolari să il testeze (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Barbulescu Postat la 01 februarie 2013 53 afişări

Neverwinter, un joc de tipul MMORPG din cunoscuta serie Dungeons&Dragons care urmează să fie lansat cândva în a doua jumătate a anului, pregăteşte în lunile februarie şi martie trei weekenduri în care va oferi acces pasionaţilor pentru testarea variantei beta. Deşi unii dintre jucători vor intra gratuit în joc, alţii ar putea plăti chiar şi 200 de dolari pentru a se număra printre cei aleşi.

Dezvoltat de Cryptic Studior, jocul Neverwinter în versiunea beta va putea fi accesat de jucătorii înrăiţi în weekend-urile 8-10 februarie, 8-10 matie şi 22-24 martie, în scopuri de testare. Câteva mii de oameni din SUA şi Europa dintre cei înscrişi pe site-ul PlayNeverwinter.com vor primi acces gratuit la joc timp de 60 de ore din cele trei weekenduri.

Cei mai puţin norocoşi pot însă să-şi asigure participarea cumpărând ceea ce compania numeşte "Neverwinter Founder's Pack", pachete care pot conţine, pe lângă accesul garantat la joc, şi o serie de obiecte virtuale din cadrul jocului, precum şi titulatura de fondator, potrivit lui Craig Zinkievich, directorul de operaţiuni şi producătiorul executiv al Cryptic Studios.

Costul acestor pachete porneşte de la 20 de dolari, sumă pentru care pasionaţii de jocuri au incluse doar câteva obiecte virtuale pentru personajul lor din joc, însă există şi două variante ceva mai costisitoare, de 60 de dolari şi de 200 de dolari, o sumă care pare fabuloasă, mai ales că la mijloc este vorba despre un simplu joc. Ce-i drept, valoarea obiectelor incluse în pachetul de lux, numit Hero of the North, este de 549 de dolari, preţ pentru care vor putea fi achiziţionate independent componentele sale odată ce jocul va fi lansat oficial.



Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Neverwinter,
joc,
pasionaţi,
MMORPG
/actualitate/jocul-inca-nelansat-pentru-care-pasionatii-vor-plati-chiar-si-200-de-dolari-sa-il-testeze-galerie-foto-10537977
10537977
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.