Jobul din România, care îţi aduce un salariu de 2.000 - 2.800 euro net pe lună, cu doar 3 ani experienţă

Postat la 22 octombrie 2017 385 afişări

Un candidat care cunoaşte limbajul de programare Java şi care are între 1 şi 3 ani de experienţă profesională primeşte un salariu net cuprins între 1.500 şi 2.000 de euro net pe lună, potrivit datelor furnizate de compania de externalizare de servicii de HR Smartree România.

Nivelul salarial al dezvoltatorilor Java se majorează pe măsură ce creşte şi gradul de senioritate al acestora.

Astfel, un Java developer care are între 3 şi 5 ani de experienţă profesională primeşte un salariu cu valori cuprinse între 2.000 şi 2.800 de euro net pe lună, pe când un candidat pe aceeaşi poziţie cu o experienţă de peste 5 ani în acest domeniu poate primi un salariu net care variază între 2.800 şi 3.200 de euro net pe lună, mai arată datele Smartree.

Citiţi continuarea articolului pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
java developer,
programare,
salariu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.