Jobs, pe marile ecrane

Autor: Ioana Matei Postat la 28 iunie 2013 150 afişări

Viaţa lui Steve Jobs va putea fi urmărită în cinematografe începând cu 16 august, data la care este programată lansarea oficială a filmului biografic în SUA.

Jobs, pe marile ecrane

"Jobs” a suferit mai multe amânări din cauza unor cronici negative la festivalurile de film internaţionale, dar apariţia a fost confirmată odată cu lansarea recentă a trailerului acestuia.

Ashton Kutcher este cel care îl va interpreta pe Steve Jobs,  iar rolul lui lui Steve Wozniak va fi jucat de Josh Gad. Filmul va atinge şi puncte sensibile din viaţa lui Jobs, cum ar fi perioada de zece ani în care a fost îndepărtat din compania Apple sau relaţia cu fiica înstrăinată.  

Urmărește Business Magazin

/actualitate/jobs-pe-marile-ecrane-11043230
11043230
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.