ÎPS Teodosie, despre campania de vaccinare: Biserica nu este anexa instituţiilor sanitare

Autor: Petru Mazilu Postat la 12 mai 2021 85 afişări

ÎPS Teodosie susţine că biserica nu este anexa instituţiilor sanitare şi că în interiorul lăcaşurilor de cult nu trebuie să fie organizate centre de vaccinare. De asemenea, Arhiepiscopul Tomisului spune că Preafericitul Daniel nu ar trebui să fie implicat în campania de vaccinare.

ÎPS Teodosie, despre campania de vaccinare: Biserica nu este anexa instituţiilor sanitare

Declaraţiile au fost făcute la România TV.

„Biserica nu este anexa instituţiilor sanitare. Să nu amestecăm lucrurile. Sunt destule clădiri unde se poate face vaccinare. Avem unde să ne vaccinăm, nu se cuvine în Catedrala Naţională să facem vaccinare. Acolo e şantier”, a spus ÎPS Teodosie la România TV.

Arhiepiscopul Tomisului a mai spus că Preafericitul Daniel nu ar trebui să fie folosit în campania de vaccinare.

„Preafericitul nu trebuie să vină ca exemplu de vaccinare. Vaccinarea e liberă. Nu cred că va face din catedrală loc de vaccinare”, a precizat ÎPS Teodosie.

Discuţiile au apărut după ce un deputat USR PLUS a propus să se înfiinţeze un centru de vaccinare la Catedrala Neamului, iar Preafericitul Daniel să fie implicat în această activitate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
teodosie,
daniel,
vaccinare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.