ÎPS Teodosie câştigă procesul cu Poliţia, după ce a ieşit din izolare să facă slujbă

Autor: Laura Buciu Postat la 02 august 2022 104 afişări

ÎnaltPreaSfinţitul Teodosie a câştigat procesul cu Poliţia Română după ce a ieşit din izolare pentru a săvârşi slujba din 24 ianuarie, a transmis marţi avocatul Adrian Cuculis. Şi amenda de 1.000 de lei a fost anulată.

ÎPS Teodosie câştigă procesul cu Poliţia, după ce a ieşit din izolare să facă slujbă

Potrivit avocatului, ÎPS Teodosie, amendat de Poliţia din Constanţa că nu a respectat măsura abuzivă a izolării la domiciliu, a câştigat procesul cu Poliţia Română.

De asemenea, s-a anulat amenda de 1.000 de lei.

„Se şi constată ca slujba din 24 ianuarie de pe faleza cazinoului din Constanţa a fost săvârşită în mod legal. Procesul l-am pornit în ianuarie iar 8 luni de zile am reuşit să dovedim că ÎPS Teodosie a fost amendat pr nedrept şi „izolat” în mod abuziv”, spune avocatul Adrian Cuculis.

ÎPS Teodosie a oficiat slujba în biserică, deşi ar fi trebuit să fie în izolare pentru că a intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID-19.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
teodosie,
proces,
amendă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.