iPhone 11 Pro Max – apogeul gigantului Apple

Postat la 02 decembrie 2019 56 afişări

iPhone 11 Pro Max – apogeul gigantului Apple An de an, presa şi publicul aşteaptă cu interes noile produse Apple. Pe lângă specificaţiile zvonite, cei pasionaţi de tehnologie vor să afle dacă Apple este în stare să creeze aceeaşi stare de uluire ca în cazul primelor generaţii de iPhone.

După aproximativ două luni de prezenţă pe piaţă, iPhone 11 Pro Max dovedeşte că Apple nu şi-a pierdut farmecul. Nu trebuie să priveşti foarte mult pe lista de specificaţii şi să observi că Apple oferă fanilor săi cele mai bune funcţii pe care le poate integra în 2019 într-un telefon. Există compromisuri? Cu siguranţă!

Apple n-a mai urmărit obsesiv să micşoreze grosimea şi să reducă din greutate şi a oferit consumatorilor exact ceea ce îşi doresc – un smartphone cu o baterie care să ţină toată ziua. Fără emoţii. Spre deosebire de iPhone XS, noul iPhone 11 Pro Max oferă o autonomie cu până la 5 ori mai mare.

Şi, de data aceasta, este telefonul cu cea mai mare durată de viaţă a bateriei din familia „11”. Chiar dacă dimensiunile au crescut un pic, Apple nu a uitat că majoritatea clienţilor îşi doreşte un telefon care să arate aparte. De aceea, pe spatele noului iPhone 11 Pro Max găsim sticlă mătuită. Aş putea petrece rânduri bune explicând senzaţia acestui material, însă cel mai bine ar fi să mergeţi în cel mai apropiat magazin care vinde un iPhone 11 Pro Max şi să simţiţi pe propria piele. Singurul loc în care nu găsim acest material pe spatele telefonului este în zona celor trei camere.

Curios sau nu, această combinaţie este folosită invers pe mai ieftinul iPhone 11. Şi dacă tot am adus vorba de camere, hai să ne uităm un pic mai atent la ele. Ca să scăpăm mai repede, începem cu cea frontală. Senzorul a fost adus la 12 megapixeli, pentru cei dintre voi care îşi doresc mai multe detalii în fiecare selfie. Şi, într-o mişcare ce a surprins pe multă lume, Apple a ascultat recomandările utilizatorilor şi a mărit unghiul de acoperire a camerei.

Astfel, poţi cuprinde mai mult cu ajutorul camerei selfie. Trecem la camerele despre care vorbeşte toată lumea. Pentru că absolut toate camerele se raportează la formatul full frame, nici iPhone 11 Pro Max nu va face excepţie. Cele trei camere sunt de 13 milimetri, 26 milimetri, respectiv 52 milimetri. Apple le numeşte „ultra-wide”, „wide” şi „portrait”, deşi ultima dintre ele nu corespunde acestui tip de fotografie, dacă îi întrebi pe cei care deţin o cameră dedicată. În orice caz, noul iPhone 11 Pro Max reuşeşte să acopere o varietate largă de scenarii prin cele trei camere. Un lucru pe care Apple l-a implementat foarte bine este balansul de culoare.

Practic, la trecerea dintre camere, temperatura imaginii se păstrează. Astfel, dacă vrei să fotografiezi un subiect la cele 3 distanţe focale, temperatura va rămâne constantă sau aproape constantă. Funcţiile camerelor sunt o încântare pentru fiecare amator sau entuziast de fotografii. Modul portret este disponibil atât pe camera wide, cât şi pe cea portrait. Night Mode ajută la captarea mai bună a luminii, iar rezultatele sunt cu adevărat spectaculoase.

În condiţii de iluminare slabă, Night Mode devine automat activ. Dacă rezultatul nu te mulţumeşte, poţi selecta un timp mai mare de expunere. Acest lucru este cu adevărat util în situaţia în care doreşti să fotografiezi stelele. Un alt mod de fotografie care a stârnit admiraţia este „Deep Fusion”. Disponibil odată cu versiunea iOS 13.2, Deep Fusion se foloseşte de puterea de calcul a procesorului de imagine pentru a scoate mai multe detalii din fotografii.

Deep Fusion este o funcţie automată, ce scoate rezultate foarte bune cu ajutorul camerei portrait. Pentru fanii înregistrărilor video, Apple plusează în acest an cu o gamă dinamică foarte bună a clipurilor 4K înregistrate la 60 de cadre pe secundă. În acest moment, este singurul telefon, alături de iPhone 11 Pro şi iPhone 11, care este capabil să ofere această calitate în clipurile video. Toate aceste funcţii se regăsesc şi pe fratele mai mic, însă iPhone 11 Pro Max, prin ecranul său OLED de 6.5” şi bateria mai mare, reprezintă apogeul tehnologiei oferite de Apple. Ce funcţie a noilor telefoane ţi se pare cea mai atractivă?

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apple,
iphone,
refuz,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.