Iohannis cheamă în ţară mai mulţi ambasadori şi înaintează în grad ofiţeri SPP

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 23 mai 2023 29 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a rechemat în ţară ambasadorii din China, Thailanda, Portugalia, Egipt şi l-a înaintat în gradul de general-locotenent – cu trei stele pe adjunctul directorului SPP, Daniel Ion Bălaşa.

Iohannis cheamă în ţară mai mulţi ambasadori şi înaintează în grad ofiţeri SPP

Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretele privind rechemarea lui Bogdan Badea din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Thailandei şi în Republica Populară Democrată Laos, cu reşedinţa la Bangkok, a Ioanei Bivolaru din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Portugheză, a lui Mihai Ştefan Stuparu din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Arabă Egipt şi a lui Vasilică Constantinescu din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Populară Chineză, Mongolia şi Republica Uniunea Myanmar, cu reşedinţa la Beijing.

De asemenea, şeful statului a semnat decretului privind trecerea în rezervă a general-locotenentului – cu trei stele Ioniţă Dorin din Ministerul Apărării Naţionale, la data de 31 iulie 2023

Adjunctul directorului SPP, general-maior– cu două stele Bălaşa Daniel-Ion, a fost înaintat în gradul de general-locotenent – cu trei stele.

Călin Florian-Alexandru, Călniceanu Bogdan-Radu şi Pena Victor-Sorin, toţi trei cu grad de colonel în Serviciul de Protecţie şi Pază, au primit gradul de general de brigadă – cu o stea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
decrete,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.