Iohannis: Am decis ca de la sfârşitul acestei săptămâni să fie redeschise pieţele

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 02 decembrie 2020 40 afişări

Pieţele vor fi redeschise de la sfârşitul săptămânii, a anunţat preşedintele Klaus Iohannis, care a invocat scăderea numărului de noi cazuri de infectare cu COVID-19 din utlimele săptămâni.

Iohannis: Am decis ca de la sfârşitul acestei săptămâni să fie redeschise pieţele

„Am putut să constatăm că în ultimele săptămâni numărul de noi cazuri a scăzut semnificativ. E adevărat că în perioada sărbătorilor s-a testat mai puţin. Nu numai noi am luat măsurile juste, corecte, iar scăderea nu e o întâmplare”, spune Klaus Iohannis.

El precizează că a discutat aceste chestiuni cu experţii.

„Am decis ca de la sfârşitul acestei săptămâni să fie redeschise pieţele. E o veste bună şi pentru producători, dar şi pentru români care vor să-şi facă aprovizionarea mai devreme”, conchide şeful statului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
redeschidere,
pieţe

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.