Investiţie de milioane de euro într-o fabrică la Baia Mare

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 25 iunie 2014 347 afişări

Investiţie de milioane de euro într-o fabrică la Baia Mare

Compania Samdam Gifts, specializată în distribuţia de articole promoţionale, a accesat fonduri europene de 2,2 milioane de euro pentru achiziţii de echipamente şi utilaje pentru producţie.

Samdam Gifts îşi doreşte ca prin aceste fonduri să mărească substanţial capacitatea de personalizare a articolelor textile. Achiziţiile vizează utilaje şi echipamente performate pentru serigrafie, broderie, transfer digital, transfer serigrafic, print digital. Compania anunţă că va deschide, la finele lunii august a unei noi fabrici în Baia Mare.

”Dovada că piaţa din România se dezvoltă şi pe acest segment, al produselor personalizate, o reprezintă şi faptul că previziunile făcute de către noi că Samdam Gifts va depăşi 3 milioane de euro cifra de afaceri în 2014, sunt în grafic”, declară Sebi Vasilescu, general manager Samdam Gifts.

n septembrie 2013, Samdam Gifts deschidea cel mai mare showroom de articole promoţionale din România investind 100.000 de euro. Firma face parte din Samdam Group, care activează în importul şi distribuţia de obiecte promoţionale din 1994, începându-şi activitatea în Belgia, apoi consolidându-şi poziţia prin înfiinţarea unor noi birouri în Franţa (2005), Olanda (2006), Hong Kong (2007) - pentru facilitarea importurilor din Asia şi România (2008).

Samdam Gifts Romania deţine propriile spatii de productie, depozitare si personalizare. n prezent cu birouri deschise în  Bucureşti, Baia Mare, Iaşi si reprezentanti in Cluj si Timisoara, Samdam Gifts are o echipă formată din 49 de persoane.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/investitie-de-milioane-de-euro-intr-o-fabrica-la-baia-mare-12831823
12831823
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.