Investiţie de 8 mil. euro pentru extinderea centrului de recuperare medicală respiratorie a spitalului de boli infecţioase din Timişoara

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 20 iulie 2020 40 afişări

Investiţie de 8 mil. euro pentru extinderea centrului de recuperare medicală respiratorie a spitalului de boli infecţioase din Timişoara

Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumofitiziologie dr. V. Babeş, instituţie subordonată primăriei Timişoara, va investi 37,5 mil. lei (aproximativ 8 mil. euro) pentru extinderea centrului de recuperare medicală respiratorie, prin realizarea a două corpuri principale (A şi B) articulate prin corpuri de legătură între ele şi cu construcţia existentă. Investiţia presupune o serie de lucrări de construire noi, precum şi desfiinţarea unor construcţii auxiliare.

În cadrul noului ansamblu se vor construi un număr de 13 de saloane, 2 saloane de studii clinice, 5 cabinete medicale, sală de conferinţe de 50 de persoane, sală de curs 70 persoane, săli de kinetoterapie, aerosoli, salină, saună, spaţii cu destinaţii speciale. Durata de implementare a proiectului este de 24 luni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timisoara,
boli,
spital,
extindere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.