Sunt într-un tren abandonat intr-o halta mica, in camp practic. Eu si alţi vreo 200 de oameni, bătrâni, copii. Nu exista nici un CFRist in tren. Nu e curent, nu e apa, evident nu e mancare, si nu sunt toalete functionale in tren. Am sunat la politie”

Postat la 19 octombrie 2017 1380 afişări

Miercuri seara, pasagerii a două trenuri au spus că au fost abandonaţi în câmp. Au sunat chiar şi la Poliţie dar nimic nu s-a întâmplat. După câteva ore trenul s-a pus în mişcare.

Sunt într-un tren abandonat intr-o halta mica, in camp practic. Eu si alţi vreo 200 de oameni, bătrâni, copii. Nu exista nici un CFRist in tren. Nu e curent, nu e apa, evident nu e mancare, si nu sunt toalete functionale in tren. Am sunat la politie”

Pe Facebook, Madalina Rosca a scris: „Sunt într-un tren abandonat intr-o halta mica, in camp practic. Eu si alţi vreo 200 de oameni, bătrâni, copii. Nu exista nici un CFRist in tren, la halta (Arpasu) este pus lacătul.

Trenul vine de la Bucuresti, trebuia sa fie in Sibiu acum aproape o ora. Nu e curent, nu e apa, evident nu e mancare, si nu sunt toalete functionale in tren. Am sunat la politie. Ne-au sfătuit sa o luam pe jos (?!?!).

Update 22:35: rectific, mai e un tren in aceeasi situatie.

Pasagerii lui ar fi trebuit sa fie in Sibiu la 19:15.

Update 22:49: O tânără chinezoaica ma intreaba “if some bus is going to pick us up, and when?”. well. Cativa călători au luat-o pe jos pe langa sine, cu bagajel, prin intuneric. Imagini stranii, nu imi vine sa filmez. Se face frig.

update 23:03 oamenii continua sa coboare si sa o ia pe jos. unii încearcă sa isi organizeze transport din împrejurimi. Altii cauta prin jur vreun om”

Update: am dat de o angajata in halta. Doamna M.T. ne a vorbit despre lucrarile la un pod care ar fi trebuit sa se fi terminat la 18:00. Repet, sunt oamnei care credeau ca vor fi la Sibiu acum 4 ore. Am rugat-o pe doamna sa isi contacteze superiorii, pentru ca avem nevoie macar de apa… Este draguta doamna, dar mi-a explicat “ca ei la CFR sunt impartiti”, si ca dansa nu are legatura cu pasagerii. In tren au inceput dialogurile “normal ca pleaca din tara copiii. Lasa sa plece, sa ramana doar ei”.

„Update 23:56: a plecat trenul. Cu mecanicul care “si-a depasit timpul”, care mi-a zis saracu ca si lui ii e sete. Peste un pod care nu e gata. Veselie, delir!

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.