Întorsătură de situaţie la WeWork: Adam Neumann vrea să îşi răscumpere propria companie după aceasta a dat faliment cu el la conducere

Autor: Valeriu Dănilă Postat la 06 februarie 2024 3641 afişări

Întorsătură de situaţie la WeWork: Adam Neumann vrea să îşi răscumpere propria companie după aceasta a dat faliment cu el la conducere

Adam Neumann vrea să cumpere compania WeWork pentru o salva de la faliment, acesta susţinând că are sprijinul Wall Street pentru a relua controlul asupra propriei firme din care a fost demis după înregistrarea unor pierderi de milioane de dolari, scrie FT.

Neumann era la conducerea WeWork când aceasta a fost evaluată la 47 de miliarde de dolari în pieţele private, dar ulterior s-a prăbuşit după ce a fost abandonată ideea listării.

Investitorii potenţiali s-au arătat îngrijoraţi de modul în care WeWork funcţiona şi de controlul pe care Adam Neumann îl exercita asupra companiei.

Orice încercare de preluare va fi plină de provocări deoarece Neumann şi aliaţii săi trebuie să câştige încrederea creditorilor care cel mai probabil vor lichidarea firmei.

Dacă Neumann va reuşi acesta va reveni la cârma unei companii scufundate în datorii. SoftBank a pierdut peste 16 miliarde de dolari învestind în WeWork.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
WeWork,
Neumann,
Adam Neumann,
faliment

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.