INTERNETUL încurajează comportamente antisociale. AVERTISMENTUL fondatorului Twitter, cel care a deschis cutia Pandorei

Autor: Alina Mihai Postat la 21 mai 2017 87 afişări

Mediul online are numeroase probleme de conţinut care trebuie remediate, afirmă Evan Williams, cofondatorul platformelor Twitter şi Medium, notând că site-urile de socializare încurajează comportamente deviante, antisociale şi exprimând regret că Internetul a contribuit la victoria lui Donald Trump.

INTERNETUL încurajează comportamente antisociale. AVERTISMENTUL fondatorului Twitter, cel care a deschis cutia Pandorei

Evan Williams este cel care a deschis cutia Pandorei. Până să apară el, oamenii aveau puţine locuri în care să îşi manifeste emoţiile debordante şi opiniile extravagante, cu excepţia posibilităţii trimiterii de scrisori la publicaţii şi discuţiilor cu vecinii. Evan Williams - cofondatorul platformelor de comunicaţii Twitter, Blogger şi Medium - a adus eliberarea, oferind oamenilor instrumente pentru a se adresa lumii. În istoria tehnologiilor de comunicaţii, este o evoluţie asemănătoare cu "Revoluţia Gutenberg", scrie cotidianul The New York Times într-un articol intitulat "«Internetul este stricat»: @ev încearcă să îl remedieze".

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE MEDIAFAX

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
twitter,
avertisment

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.