Întârzieri între 100 şi 300 de minute la trenuri din cauza unei avarii la alimentarea cu energie

Autor: Andreea Tobias Postat la 02 octombrie 2021 55 afişări

Întârzieri între 100 şi 300 de minute la trenuri din cauza unei avarii la alimentarea cu energie

Cinci trenuri au avut întârzieri între 100 şi 300 de minute din cauza unei avarii la alimentarea cu energie electrică pe raza Regionalei CF Timişoara. Sâmbătă sunt posibile alte întârzieri.

CFR Călători informează că în noaptea de vineri spre sâmbătă, din cauza unor deranjamente ale infrastructurii de alimentare cu energie electrică a reţelei de tracţiune a trenurilor între staţiile Branişca – Ilia, au fost generate întârzieri în circulaţia trenurilor care au trecut prin zona afectată.

Trenurile CFR Călători care tranzitează segmentul afectat şi –au reluat circulaţia începând cu ora 7.00, ca urmare a redeschiderii circulaţiei feroviare.

Circulaţia trenurilor se realizeză prin tractarea cu locomotive diesel asigurate de CFR Călători.

Până la normalizarea circulaţiei există posibilitatea să se înregistreze şi alte întârzieri în circulaţia trenurilor.

Trenurile afectate până la ora 7.00, ca urmare a întreruperii energiei electrice la reţeaua de tracţiune a trenurilor:

* IR 472 cu o întârziere de aproximativ 300 minute

* IR 473 cu o întârziere de aproximativ 200 minute

* IR 1765 cu o întârziere de aproximativ 200 minute

* IR 347 cu o întârziere de aproximativ 100 minute

* R 2042 cu o întârziere de aproximativ 200 minute.

Tot pe magistrala 900, din cauza unor deranjamente în sistemul de alimentare cu energie electrică de la reţeaua de tracţiune a trenurilor între staţiile Atârnaţi – Roşiori Nord, ternul R 9307 a avut o întârziere de aproximativ 150 minute. Călătorii au fost preluaţi de un alt tren.

Sâmbătă, sunt posibile întârzieri pentru trenurile care trec prin zonele afectate, dar şi pentru alte trenuri de pe relaţii adiacente, în condiţiile în care călătorii de pe trenurile întârziate trebuie preluaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
trenuri,
întârzieri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.