Insula exotică dedicată exclusiv femeilor unde bărbaţii nu au voie - GALERIE FOTO

Postat la 08 martie 2018 468 afişări

Kristina Roth este o femeie de afaceri din Statele Unite, care a cumparat o insula, in luna septembrie 2017, pe care a transformat-o intr-o destinatie de vacanta permisa doar femeilor.

 

Ideea a pornit de la dorinta sa de a construi un loc in care femeile pot depasi stresul din viata de zi cu zi, generat si de sexul opus.

„Femeile nu petrec suficient timp impreuna. Au existat mereu cluburi destinate exclusiv barbatilor, cluburi unde joaca golf, unde pun la cale planuri. Dar cand aduni laolalta un grup de femei puternice, se pot intampla lucruri magice”, a spus ea.

Astfel, pe aceasta insula din Arhipelagul Finlandez, femeile sunt asteptate sa „se bucure de o gura de aer proaspat”, potrivit Newsweek

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.