Îngrozitor. O supravieţuitoare a cancerului a murit de COVID, infectată de un prieten care şi-a ascuns boala

Autor: Andreea Tobias Postat la 03 ianuarie 2022 182 afişări

O supravieţuitoare de cancer a murit de COVID, infectată de un prieten care şi-a ascuns boala ca să joace cărţi.

Îngrozitor. O supravieţuitoare a cancerului a murit de COVID, infectată de un prieten care şi-a ascuns boala

Femeia de 82 de ani care a supravieţuit cancerului a luat virusul de la un prieten care ar fi ascuns infecţia pentru a se putea întâlni cu toţii şi a juca cărţi, susţine familia femeii, citată de Daily Mail.

Barb Bartolovich din Ohio a fost vaccinată împotriva COVID şi a luat măsuri stricte de siguranţă, inclusiv să socializeze doar cu persoane care erau, de asemenea, vaccinate.

Nepoata ei, Lauren Nash, din Michigan, susţine că Bartolovich a decis să participe la o partidă de cărţi după ce toţi invitaţii au pretins că sunt vaccinaţi. Cu toate acestea, unul dintre participanţi ar fi omis să dezvăluie că era bolnav de COVID.

Familia a aflat că persoana respectivă are COVID pentru că a recunoscut acest lucru, după ce vârstnica s-a îmbolnăvit.

Lauren Nash se declară revoltată de faptul că prietenul bolnav de COVID şi-a asumat riscul de a răspândi un „virus dovedit mortal" doar pentru a juca o partidă de cărţi. Acum, în urma morţii ei, Lauren Nash îi roagă pe ceilalţi să se asigure că sunt în siguranţă, mai ales că varianta Omicron se răspândeşte rapid.

Barb Bartolovich a murit pe 21 decembrie la Mercy Health-St. Elizabeth Health Center din Boardman, Ohio, după ce a fost spitalizată şi ventilată.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
femeie,
deces,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.