INEDIT. Doi tineri din Capitală au astupat gropi cu pământ şi arbuşti: "Cum primarul n-are de gând să le acopere..."

Postat la 29 martie 2016 265 afişări

Doi tineri din Bucureşti, Andi şi Alexandra, au protestat în mod inedit faţă de faptul că autorităţile nu astupă gropile din Capitală. Ei s-au gândit să le atragă atenţia acestora astupându-le ei înşişi, cu pământ şi arbuşti.

INEDIT. Doi tineri din Capitală au astupat gropi cu pământ şi arbuşti: "Cum primarul n-are de gând să le acopere..."

 Andi şi Alexandra au astupat câteva gropi de pe bulevardul Turnu Măgurele, aflat în sectorul 4 al Capitalei.

"Ne-am săturat să facem zilnic slalom printre mulţimea de gropi de pe marile bulevarde ale Capitalei. Astăzi am hotărât să luăm atitudine şi să-i cerem primarului general să renunţe câteva clipe la campania electorală şi să-şi facă treaba", au scris tinerii în clipul pe care l-au realizat şi pe care l-au postat pe Facebook.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
capitala,
gropi,
tineri,
inedit,
pamant,
primar,
bucuresti
/actualitate/inedit-doi-tineri-din-capitala-au-astupat-gropi-cu-pamant-si-arbusti-cum-primarul-n-are-de-gand-sa-le-acopere-15169509
15169509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.