Încă un senator PSD îi cere demisia lui Dăncilă. Mesajul pe care acesta i l-a transmis preşedintelui partidului

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 25 noiembrie 2019 36 afişări

Un senator PSD îi transmite Vioricăi Dăncilă un mesaj ironic: „Cum adică

Senatorul Lucian Romaşcanu scrie pe Facebook că „O instituţie fundamentală a caracterului, corectitudinii şi responsabilităţii în democraţie este DEMISIA”.

„Din păcate, în <buna> noastră tradiţie am relativizat şi această decizie de onoare... Cum adică <nu pot pleca, nu pot lăsa la greu etc.>?! Păi tocmai ajunsul <la greu> este ceea ce trebuie asumat prin demisie. De la fotbal şi până la politică, acelaşi refren”, scrie Lucian Romaşcanu.

Potrivit acestuia, este momentul asumării în PSD, iar întârzierea acestui gest de normalitate nu poate face decât rău unui partid care „are resursele necesare pentru reconstrucţie”.

„Câteva demisii sunt necesare, utile şi vor fi o dovadă de onoare. Le aşteptăm!”, îşi termină postarea senatorul.

Duminică seara, Viorica Dăncilă a anunţat că a convocat şedinţa Comitetului Executiv al PSD pentru marţi, ora 18:30. Social-democraţii vor analiza rezultatul alegerilor prezidenţiale, dar şi nemulţumirile din partid. La şedinţă există posibilitatea şi convocării unui Congres pentru perioada următoare.

Anterior, Viorica Dăncilă a spus că nu va demisiona de la şefia PSD, însă dacă vor considera colegii că trebuie să facă acest pas, atunci trebuie organizat un congres, deoarece tot aşa a fost aleasă la conducerea partidului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SENATOR,
DĂNCILĂ,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.