Încă un lanţ de hipermarketuri anunţă că angajaţii săi vor începe vaccinarea. Despre ce companie este vorba

Autor: Andra Stroe Postat la 22 ianuarie 2021 420 afişări

Încă un lanţ de hipermarketuri anunţă că angajaţii săi vor începe vaccinarea. Despre ce companie este vorba

Auchan Retail România anunţă că a înscris toţi angajaţii care doresc să se vaccineze în etapa a II-a pe listele primăriilor aferente, încă din perioada 8-15 ianuarie. Începând din 18 ianuarie, retailerul a primit acces în platforma oficială pentru înrolare, iar din 20 ianuarie angajaţii se programează în centrele de vaccinare asociate la nivel local.

Toţi angajaţii companiei  – din magazine, platforme logistice şi birouri, care şi-au manifestat în mod voluntar dorinţa de a se vaccina împotriva SARS-Cov-2, se vor înrola în perioada următoare, industria alimentară fiind un domeniu esenţial, iar angajaţii săi prioritari la vaccinare în valul II.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajati,
vaccinare,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.