Încă 13 români au murit din cauza coronavirusului. Bilanţ: 197 de decese

Postat la 07 aprilie 2020 423 afişări

Încă 13 români au murit din cauza coronavirusului. Bilanţ: 197 de decese

România se apropie de un nou prag critic, acela în care va depăşi 200 de decese din cauza coronavirusului. Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunţat, marţi, încă 13 cazuri de români care au murit, în total fiind, la această oră, 197 de cazuri.

Potrivit GCS, un bărbat de 63 ani din judeţul Arad a fost internat în SCJU Arad, la ATI, cu diagnosticul de insuficienţă respiratorie acută. I-au fost recoltate probe pentru COVID-19 în 27 martie, iar rezultatul pozitiv a venit în 31 martie. Bărbatul a murit cu o zi mai devreme, în 30 martie.

Un bărbat de 74 de ani din judeţul Arad, internat în SCJU Arad, la Boli Infecţioase, cu diagnosticul de insuficienţă respiratorie acută, a avut rezultat pozitiv în 31 martie, ziua în care a şi decedat. Comorbidităţi: HTA std II.

Un alt bărbat de 55 ani a murit în judeţul Arad. Acesta a fost internat în SCJU Arad, la Boli Infecţioase, cu diagnosticul de insuficienţă respiratorie acută, bronhopneumonie. Probe recoltate pentru COVID-19 în 28 martie, rezultat pozitiv în 31 martie. Bărbatul a murit în data de 28 martie.

Tot la Arad a murit o femeie de 44 ani, internată în SCJU Arad, la Boli Infecţioase, cu diagnosticul de insuficienţă respiratorie acut, sindrom febril. I-au fost recoltate probe pentru COVID-19 în 29 martie, a avut rezultat pozitiv în 31 martie şi a murit în aceeaşi zi.

Un bărbat de 93 ani a murit tot la Arad. El a fost internat în SCJU Arad, la Boli Infecţioase, cu diagnosticul de insuficienţă respiratorie acută. Probele recoltate pentru COVID-19 s-au realizat în 27 martie, rezultatul pozitiv a venit în 31 martie, iar bărbatul a murit în aceeaşi zi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
decese,
cauza,
romani,
bilant

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.