În plină pandemie, o companie din piaţa locală şi-a mărit echipa cu 400 de angajaţi. Despre ce funcţii este vorba

Autor: Andra Stroe Postat la 23 noiembrie 2020 178 afişări

În plină pandemie, o companie din piaţa locală şi-a mărit echipa cu 400 de angajaţi. Despre ce funcţii este vorba

Cognizant Softvision, unul dintre cei mai importanţi jucători din domeniul soluţiilor software din piaţa locală, anunţă că a ajuns la 2.000 de angajaţi în România. De la începutul acestui an, compania a deschis noi studiouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Baia Mare, în paralel cu angajarea a peste 400 de ingineri software.

„Am trecut la un model de business 100% cu munca de la distanţă de la începutul pandemiei şi intenţionăm să continuăm să operăm în acest mod şi să fim atenţi la sănătatea şi bunăstarea angajaţilor noştri, atât timp cât situaţia o impune”, spune Mihai Constandiş.

Cognizant Softvision România şi-a extins business-ul cu peste 40 de clienţi noi în ultimele zece luni, din domenii precum servicii financiare, asistenţă medicală, educaţie şi industrii de bunuri de larg consum, business-uri care caută să-şi îmbunătăţească ofertele digitale, în special în urma COVID-19.

Cognizant Softvision este unul dintre cei mai importanţi jucători din domeniul soluţiilor software, dezvoltând soluţii şi produse digitale complete care conectează brandurile cu consumatorii finali.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
soft,
solutii,
angajati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.