Implicat într-un accident, l-a ameninţat pe celălalt şofer cu pistolul şi i-a cerut 950 de lei

Autor: Andreea Tobias Postat la 18 ianuarie 2022 389 afişări

Un bărbat din Oradea a fost arestat după ce, implicat într-un accident rutier, l-a ameninţat pe celălalt şofer cu pistolul şi i-a cerut 950 de lei.

Implicat într-un accident, l-a ameninţat pe celălalt şofer cu pistolul şi i-a cerut 950 de lei

Bărbatul de 31 de ani din Oradea este bănuit că luni a fost implicat într-un accident la intersecţia a două străzi din Oradea.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, însă bărbatul de 31 de ani, ameninţându-l pe celălat şofer implicat - un tânăr de 20 de ani, din Oardea - cu un pistol de tip airsoft, l-a constrâns să îi dea 950 de lei pentru daunele produse, bani care, de altfel, i-au fost remişi la scurt timp, „provocând prin aceste acţiuni o stare de temere şi indignare şi tulburând astfel ordinea şi liniştea publică”.

IPJ Bihor menţionează că poliţiştii orădeni s-au sesizat din oficiu în urma unei postări din mediul online, identificând în scurt timp atât victima, cât şi persoana bănuită de comiterea faptei.

„În faţa mea s-a întâmplat un accident. Băiatul vinovat a ieşit de pe strada din partea stângă. Eu l-am lăsat să iasă, unu de pe banda 1 a intrat în el (un alt şofer, participant la trafic -n.r). Nu cred că e blocat drumul (…) Marca maşinii nu o ştiu că m-a şocat şoferul maşinii nevinovat (n.r -de producerea accidentului), când a ieşit cu un pistol în mână. Mai nou aşa se rezolvă problema la noi. Eu sper că băiatul nu păţeşte nimic”, a povestit un martor, conform bihon.ro.

Bărbatul de 31 de ani a fost arestat preventiv timp de 20 de zile, pentru şantaj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
şofer,
pistol,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.