Imbulzeala la detergent la promotie. Vezi aici ce s-a intamplat in timpul promotiilor anterioare ale aceluiasi lant de magazine

Postat la 01 aprilie 2011 29 afişări

Cateva sute de persoane s-au calcat in picioare, vineri dimineata, pentru a cumpara detergent la promotie, la trei magazine din judetul Dambovita, la unul dintre acestea, din orasul Pucioasa, fiind necesara interventia politistilor si jandarmilor pentru a-i calma pe oameni.

Aproximativ 500 de damboviteni s-au calcat in picioare la trei magazine din Targoviste, Pucioasa si Gaesti, pentru a beneficia de promotia la detergent: 12 kilograme la pretul de 40 de lei.

La Pucioasa a fost nevoie de interventia jandarmilor si a politistilor pentru a calma spiritele, dupa ce inghesuiala a degenerat in scandal. Oamenii, odata intrati in magazin, au inceput sa isi arunce pachete cu detergent, in timp ce unii dintre ei au cazut in busculada creata si nu au mai apucat marfa. "Este incredibil ce se intampla. Aici ne-a adus saracia, eu nu am mai apucat nimic.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
promotie,
imbulzeala,
magazine,
criza
/actualitate/imbulzeala-la-detergent-la-promotie-vezi-aici-ce-s-a-intamplat-in-timpul-promotiilor-anterioare-ale-aceluiasi-lant-de-magazine-8119721
8119721
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.