Imagini uluitoare din Parcul Natural Apuseni, cu Lacul Beliş, acoperit de gunoaie. Deşeurile au fost strânse în 2 zile

Postat la 15 iunie 2021 145 afişări

Imagini uluitoare din Parcul Natural Apuseni, cu Lacul Beliş, acoperit de gunoaie. Deşeurile au fost strânse în 2 zile

Regia Naţională a Pădurilor Romsliva a publicat, marţi, mai multe imagini uluitoare cu maldăre de deşeuri strânse din Parcul Natural Apuseni, respectiv de pe Lacul Beliş.

„Weekendul dedicat celebrării Zilei Mondiale a Mediului (5-6 iunie 2021) a fost petrecut la Lacul Beliş – Fântânele! De ce s-a ales tocmai această zonă din ariile naturale protejate administrate de Parcul Natural Apuseni? Pozele vorbesc de la sine.

Această acţiune de amploare a fost organizată în comun cu Clubul Alpin Român Filiala Cluj, cu care cei de la administraţia parcului au fost parteneri la experienţe de viaţă şi în trecut”,se arată într-o postare a celor de la Romsilva.

La acţiunea din Apuseni au participat 120 de voluntari. Potrivit sursei citate, voluntarii au petrecut două zile pe lac pentru strângerea deşeurilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lac,
parc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.