Imagini incredibile de la concursul National Geografic, ediţia 2012 – GALERIE FOTO

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 23 octombrie 2012 87 afişări

Ediţia din acest an a consursului National Geografic a aliniat la linia de start fotografi din întreaga lume. Mai este încă suficient timp de înscriere pentru doritori, devreme ce termenul limită este 30 noiembrie 2012, relatează publicaţia Boston.

Fotografi din întreaga lume (130 de ţări) - deopotrivă amatori şi profesionişti - au înscris până acum peste 20.000 de imagini în această cursă. Va fi desemnat câte un câştigător pentru categoriile Oameni, Locuri şi Natură şi un mare câştigător. Imaginile din această galerie sunt exemple pentru îndemânarea de care dau dovadă fotografii care s-au înscris în această competiţie.




Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concurs,
National Geografic,
fotografi
/actualitate/imagini-incredibile-de-la-concursul-national-geografic-editia-2012-galerie-foto-10252536
10252536
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.