Imagini halucinante în Bacău. Cărucior cu o fetiţă, lăsat în viscol în faţa unei săli de păcănele

Autor: Andreea Tobias Postat la 18 ianuarie 2022 324 afişări

Un cărucior în care se afla o fetiţă puţin mai mare de 1 an a fost lăsat, luni seara, în bătaia vântului, în faţa unei săli de păcănele. Mama copilei a intrat în sală, iar căruciorul a fost dus de vânt foarte aproape de stradă.

Imagini halucinante în Bacău. Cărucior cu o fetiţă, lăsat în viscol în faţa unei săli de păcănele

Pe imagini apare o tânără care lasă căruciorul în faţa unei săli de păcănele şi intră. Căruciorul porneşte la vale, fiind dus de vânt foarte aproape de stradă, moment în care un bărbat iese şi îl prinde.

Poliţiştii din Bacău s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile în care apare o persoană care lasă nesupravegheat un cărucior în care se bănuia că ar fi fost un copil, în faţa unei săli de jocuri din localitate.

Din primele verificări, s-a stabilit că o tânără de 21 de ani, din oraşul Bacău, ar fi intrat în sala de jocuri, luni seara, unde s-ar fi aflat şi soţul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior, pe fiica lor, o minoră de un an şi 3 luni: 

Surse din anchetă au declarat pentru MEDIAFAX că tânăra este mama fetiţei, iar cea mică se afla în cărucior.

Poliţiştii continuă verificările.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cărucior,
copil,
vânt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.