Imaginea zilei: plaja Ocean din California(SUA)

Autor: Ioana Matei Postat la 08 iulie 2013 312 afişări

Ocean Beach este o plajă la oceanul Pacific, în San Franscisco, California

Imaginea zilei: plaja Ocean din California(SUA)

Plaja are două perspective: în zilele înnorate pare cea mai abandonată plajă din mijlocul Californiei, dar când este însorit, se transformă în cea mai animată plajă de aici.

Apele oceanului sunt destul de agitate în această zonă şi a fost descrisă de turişti drept “o plajă pe care să te plimbi”, mai mult decât una destinată plajei propriu zise şi înotului. Partea nordică a acesteia  este cunoscută drept “Dog Beach”(“Plaja câinilor”) fiind prima plajă din SUA destinată plimbării fără lesă a animalelor. Ocean Beach este şi habitatul unei populaţii de papagali sălbatici, majoritatea din specia « Amazon» datorită climatului sub-tropical. 

Sursă fotografie : thecoolhunter.net

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
plaja,
ocean,
sua,
imagine,
california
/actualitate/imaginea-zilei-plaja-ocean-din-california-sua-11108247
11108247
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.