Imaginea zilei: naufragiul irlandez

Autor: Ioana Matei Postat la 26 august 2013 48 afişări

În imagine este prezentată ambarcaţiunea de 95 de ani Astrit după ce s-a ciocnit de coasta vestică din apropierea oraşului Cork din Irlanda.

Imaginea zilei: naufragiul irlandez

Astrit este o navă cu vele de 42 de metri, construită în Olanda şi lansată la apă în 1918. A intrat în proprietatea suedezilor şi a plutit pe Marea Baltică până în 1975. Apoi a intrat în posesia libanezilor şi a fost folosită chiar pentru contrabandă de droguri. După ce a fost găsită arsă pe coasta Angliei la începutul anilor ‘80, a fost folosită ca ambarcaţiune de antrenament, iar apoi a lovit coasta Irlandei la data de 24 iulie 2013. S-a scufundat, după ce toţi cei aflaţi la bord au fost salvaţi. Fotografia a fost postată a site-ului de ştiri şi socializare reddit de fotograful Ger Keliher, potrivit TwistedSifter.com.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imagine,
naufragiu,
irlanda,
olanda,
accident,
fotograf,
liban
/actualitate/imaginea-zilei-naufragiul-irlandez-11271843
11271843
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.