Iliescu spune ca i-a fost falsificat scrisul in decretul prezentat de Maries

Postat la 10 decembrie 2010 9 afişări

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu spune ca a vazut cum i-a fost falsificat scrisul pe presupul decret prin care ar fi comutat pedeapsa capitala a sotilor Ceausescu, pe 25 decembrie 1989, prezentat de Teodor Maries, precizand ca acesta a incercat denigrarea sa printr-un "fals ordinar".

Ion Iliescu a reafirmat ca documentul prezentat joi de liderul Asociatiei 21 Decembrie Teodor Maries si de alti doi jurnalisti este un fals."Nu stiu cine este acest Doru Maries. Inteleg ca a fost portar la o echipa de fotbal din Caransebes si s-a remarcat prin participareala tot felul de actiuni de strada. Acesta a facut ieri un atac marsav, o tentativa de denigrare a mea prezentand un fals ordinar ca pe un decret pe care l-as fi semnat", a declarat, vineri, presedintele de onoare al PSD intr-un discurs rostit in timpul Congresului extraordinar al Blocului National al Revolutionarilor "1989 - Romania!".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Iliescu,
decret,
Maries
/actualitate/iliescu-spune-ca-i-a-fost-falsificat-scrisul-in-decretul-prezentat-de-maries-7801676
7801676
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.