Idee de afacere: "Invisible Girlfriend", un serviciu prin care poţi cumpăra o iubită falsă

Postat la 25 februarie 2016 633 afişări

Idee de afacere: "Invisible Girlfriend", un serviciu prin care poţi cumpăra o iubită falsă

"Sofia cerea cinci dolari pe săptămână pentru a pretinde că este prietena mea pe Facebook. Îmi lăsa mesaje la postări, rădea la glumele mele şi toată lumea vedea că suntem într-o relaţie", mărturiseşte Dave Lee, jurnalist BBC.

Experimentul a avut loc în 2013 şi a aflat de la Sofia, nu era numele real, că făcea asta pentru bani şi că nimic, în afară de poze, de pe profilul acesteia era real. Acum, Lee s-a gândit să reviziteze acest subiect şi a dat peste un serviciu numit "Invisible Girlfriend" (n.r Iubita invizibilă).

Cine apelează la serviciu îşi poate alege tipul iubitei (amuzantă, educată, sarcastică, tocilară, distractivă sau drăguţă). "Mii de utilizatori au apelat la serviciul nostru", a declarat Kyle Tabor, un executiv al companiei. Aceştia plătesc 15 dolari pe lună doar pentru SMS-uri şi 25 de dolari şi pentru voice-mail etc.

"60% dintre utilizatorii noştri caută iubiţi", este declaraţia surprinzătoare a lui Tabor, fie că este vorba de femei sau de bărbaţi.

De ce ar vrea să facă cineva aşa ceva?

"Să scapi de părinţi care te sâcâie să-ţi faci o iubită, să-ţi faci fostul partener gelos sau chiar să exersezi să flirtezi", afirmă Tabor.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/idee-de-afacere-invisible-girlfriend-un-serviciu-prin-care-poti-cumpara-o-iubita-falsa-15086424
15086424
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.