Horia Tecău a anunţat că se retrage din tenis: „Este timpul să ne bucurăm de viaţă într-un mod diferit”

Autor: Mediafax Postat la 18 noiembrie 2021 46 afişări

Horia Tecău a anunţat că se retrage din tenis: „Este timpul să ne bucurăm de viaţă într-un mod diferit”

Tenismenul Horia Tecău a anunţat joi că se retrage din sportul profesionist. Este timpul să ne bucurăm de viaţă într-un mod diferit, a anunţat sportivul care a câştigat zeci de trofee în cariera sa.

Jucătorul de 36 de ani a făcut anunţul după Turneul Campionilor de la Torino.

„O mulţime de emoţii curg acum. Sunt recunoscător. Pentru călătorie, pentru ceea ce am trăit şi oamenii pe care i-am întâlnit pe parcurs. Sportul a fost locul meu de joacă, clasa mea, m-a învăţat să visez, să cred şi să dezvolt abilităţi de viaţă în acest proces. Energia terenului de tenis şi a fanilor tenisului m-a răsplătit enorm şi voi păstra acest sentiment cu mine pentru totdeauna. Acum, este timpul să ne bucurăm de viaţă într-un mod diferit şi să transformăm toată această energie într-o nouă formă”, a anunţat Horia Tecău pe Facebook.

Horia Tecău este un jucător specializat la jocul de dublu. În cariera sa, Tecău a câştigat trei turnee de Grand Slam, Openul australian din 2012, Turneul de la Wimbledon în 2015 şi Openul SUA în 2017. El a mai ajuns în cinci finale de Grand Slam la dublu masculin şi la dublu mixt.

În noiembrie 2015, Horia Tecău a atins cea mai bună clasare la dublu, locul 2 mondial. În total, Tecău a câştigat 38 de titluri de dublu. De asemenea, a câştigat medalia de argint la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio de Janeiro, alături de Florin Mergea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
horia tecau,
retragere,
anunt,
tecau

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.