Hidroelectrica, obligată să stopeze proiectul de pe Defileul Jiului

Postat la 13 ianuarie 2018 153 afişări

Lucrările de punere în siguranţă a amenajărilor pe sectorul Bumbeşti-Livezeni al Râului Jiu constituie o „prioritate zero” pentru Hidroelectrica şi autorităţi, după ce proiectul a fost blocat printr-o decizie a Curţii de Apel, se arată într-un comunicat transmis vineri de producătorul de energie.

Hidroelectrica, obligată să stopeze proiectul de pe Defileul Jiului

O amplă dezbatere desfăşurată la Târgu-Jiu, cu participarea conducerii Hidroelectrica şi a autorităţilor locale din judeţele Gorj şi Hunedoara, a avut ca scop găsirea urgentă a unor soluţii concrete pentru punerea în siguranţă a lucrărilor la amenajarea hidroenergetică a râului Jiu, pe sectorul Bumbeşti-Livezeni (Defileul Jiului). „Urgenţa discuţiilor vine pe fondul îngrijorării autorităţilor cu privire la riscurile majore create de sistarea proiectului Hidroelectrica, urmare a deciziei Curţii de Apel pronunţate în data de 14 decembrie 2017, prin care au fost anulate autorizaţiile de construcţie”, se arată în comunicatul Hidroelectrica.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.