Guvernul Grindeanu A FOST DEMIS

Postat la 21 iunie 2017 188 afişări

Mircea Drăghici de la PSD a anunţat, după numărarea voturilor, că 241 de parlamentari au votat pentru moţiunea de cenzură, deci Guvernul Grindeanu a picat.

Guvernul Grindeanu A FOST DEMIS

Prima moţiune de cenzură depusă de un partid împotriva propriului Guvern a trecut de Parlament. Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu a fost votată miercuri în plenul reunit al Parlamentului. Mircea Drăghici, parlamentar PSD, a declarat imediat după terminarea votului că aceasta a fost votată cu 241 de voturi pentru şi 10 împotrivă.

UPDATE 13:98  Luni, partidele vor fi chemate la consultări în vederea formării noului Guvern, a anunţat Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei.

”Preşedintele a fost informat şi a luat act de rezultatul votului din Parlament. Preşedintele va convoca consultări cu partidele parlamentare pentru ziua de luni, în vederea formării unui nou guvern. Vă reamintesc faptul ca preşedintele României participă joi şi vineri, la Bruxelles, la reuniunea de vară a Consiuliului European”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei.

UPDATE 13.53 Potrivit anunţului oficial: Din 251 voturi exprimate, 0 voturi anulate, voturi valabil exprimate 251 din care voturi pentru adoptarea motiunii 241 şi 10 împotrivă

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.