Guvernul de la Damasc aprobă acordul ruso-american privind armistiţiul din Siria

Postat la 10 septembrie 2016 91 afişări

Regimul sirian a aprobat acordul ruso-american privind armistiţiul din Siria care trebuie să între în vigoare luni între regim şi rebeli, a informat agenţia oficială Sana, citând mai multe surse.

"Guvernul sirian a aprobat acordul ruso-american (...) printre ale cărui obiective se numără găsirea unei soluţii politice la criza din Siria", a anunţat agenţia, subliniind că "va avea loc o încetare a ostilităţilor în oraşul Alep din motive umanitare", relatează Le Figaro.

Statele Unite şi Rusia au anunţat în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă un acord în privinţa Siriei, ce prevede o încetarea a focului începând de luni, urmată, o săptămână mai târziu, de un nou parteneriat militar care să vizeze Stat Islamic şi Al-Qaida şi stabilirea unor noi limite asupra forţelor lui Assad.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SIRIA,
ARMISTITIU,
aprobare,
guvern,
damasc,
regim,
acord

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.