Grindeanu: Domnule Voiculescu, sunteţi vinovatul moral de moartea românului din Belgia

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 15 februarie 2021 110 afişări

Vlad Voiculescu este vinovatul moral de moartea românului dus în Belgia, acuză deputatul PSD Sorin Grindeanu: „Numai pentru acest caz trebuia să demisionaţi dacă aveaţi onoare şi demnitate”.

Grindeanu: Domnule Voiculescu, sunteţi vinovatul moral de moartea românului din Belgia

„Ministrului Vlad Voiculescu nici nu i-a păsat de acest caz (al bărbatului de la Constanţa, mare ars, care a murit în Belgia - n.r.) până în această dimineaţă, când a venit vestea tragică. Abia atunci a început să facă ce ştie mai bine - să fugă de răspundere. Domnule mininistru, sunteţi principalul vinovat moral de moartea acestui român. Deşi ştiaţi că într-o asemenea situaţie transferul în 24, maximum 48 de ore, la un spital performant e vital, aţi stat nouă zile cu un om ars pe care l-aţi plimbat prin toată România. Numai pentru acest caz trebuia să demisionaţi dacă aveaţi onoare şi demnitate”, spune Sorin Grindeanu.

El afirmă că, după ce social-democraţii au anunţat că depun moţiunea, „a apărut un <cor al bocitoarelor> domnului Voiculescu cu mesajul <săracul, ce putea să facă în 50 de zile?>”.

„Înţeleg că USR PLUS îşi apără colegul că orice ai face în 50 de zile ai un fel de imunitate. Acesta e noul mod de a face politică?”, conchide Grindeanu.

La momentul transmiterii ştirii, deputaţii dezbat moţiunea simplă, intitulată „Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea şi viaţa românilor”, semnată de 109 deputaţi social-democraţi şi depusă în plenul Camerei săptămâna trecută.

În moţiune, social-democraţii cer demisia lui Voiculescu pentru că, în perioada de timp care s-a scurs de la începerea mandatului său, au văzut “atât de multă incoerenţă, lipsă de profesionalism şi de asumare cât nu s-a văzut în ultimii 30 de ani”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grindeanu,
voiculescu,
moţiune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.